Magnesium Botopbouw

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

calcium voedingsupplement

Product Informatie

Magnesium-Forever heeft besloten om het voedingssupplement botopbouw uit het assortiment te halen. Dit aangezien magnesium complex met glucosamine een tijdje geleden in het assortiment gekomen is.

Magnesium complex met glucosamine heeft 300 mg magnesium en 151 mg glucosamine in een capsule zitten. En natuurlijk daarnaast de L-Taurine en de vitamine B6 om de magnesium beter op te laten nemen.

Er zijn nog een aantal potten botopbouw, en daarom willen we die met een actie afsluiten.

Magnesium Botopbouw
Dit voedingssupplement kan belangrijk voor de botopbouw zijn. Er is gekozen voor een juiste samenstelling van Calcium citraat met magnesiumcitraat aangevuld met L-Taurine, vitamine B6, vitaminer K2 en vitamine D3. Wanneer men vitamine D3 gebruikt om de botopbouw te stimuleren is het nodig extra magnesium te slikken. Er kunnen bij het gebruik van vitamine D3 neveneffecten ontstaan omdat men te weinig magnesium binnen krijgt. Vitamine D3 en calcium zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. 

Product Details

Created with Sketch.


In de Magnesium Botopbouw zit 305 mg calciumcitraat en 170 mg magnesiumcitraat.
De capsule is vegetarisch.

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-4 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule voldoende.